söndag 24 januari 2010

Vi går mot våren.

Vart de sista två veckorna har tagit vägen vet jag inte riktigt.

Sist jag skrev var det snö här. På måndag förmiddag skulle vi ut och handla men vi kom inte uppför våran uppfart som är ganska brant, det var bara att vänta till eftermiddagen då isen hade smält.
Efter det har vi haft sol och regn om vartannat. De sista dagarna har de varit uppehåll och hoppas att det ska vara så ett tag. Det är ändå vår i luften och det tycker fåglarna också låter det som, de kvittrar gladeligt.
Vi har i alla fall under två dagar kunnat sitta ute och äta lunch, det är skönt när solen värmer och vi kan sitta med näsan mot solen.

Idag var tog vi en tur ner till havet det blev i Frejus som vi tog en lunch och sedan gick vi bort till St. Raphaël. Det är mycket folk som flanerar efter stranden en söndageftermiddag även om de inte syns här på bilderna.



Tidigare i veckan tog jag bort julgardinerna och lika roligt och mysigt det är att hänga upp dom till jul är det att byta och känna att man går mot våren och värmen.
Vårat kök byggde vi om fär två år sedan och vi är nöjda med vårat IKEA-kök. Det är ljust och mycket mer skåp och lådor mot förut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar