måndag 19 oktober 2009

En vecka i oktober.

Lite blandat från veckan som gått.

Förra måndagen spelade vi golf på Barbaroux några stycken, 9 hål och ibland är till lagom. Vi hade fint väder även om det var lite kyligt på morgonen.


Tisdag och onsdag tog vi det bara lugnt och var hemma och strosade.


I torsdags åkte vi till Bandol och träffade andra Munskärkare och provade just Bandolviner. Här så smakas det och skrivs och tittas det. Det var en del goda viner men ganska dyra, här finns det vingårdar överallt och till billigare priser så det är svårt att övertyga oss om att köpa Bandolviner. Sorry!

Här är i alla fall några av oss som var där, denna gråa förmiddag som blev fin då vi åkte efter en god lunch.

Vi tog vägen förbi IKEA och handlade lite, bl.a. en Billybokhylla som vi vi behöver.





På fredagen bar det boule som vanligt, vi var 24 stycken, vet inte om vi varit så många någon gång. Men det var flera gäster som var med. Vi hade det trevligt som vanligt. Men nog känns det är hösten har kommit för det var kallt på morgonen, nu behövs boulekloten värmas på elementet.


I lördags så tog vi en promenad ner till byns centrum, som vi brukar göra då vi är hemma. Där tar vi en kopp kaffe och köper tidningen. På "våran" bar har de jätte gott kaffe.


Sedan bär det hem åt. Här är det mere ifrån centrum och på kullen bor vi. Det är en bra motion att knalla uppför kullen.


Så var det då detta med Billybikhyllan. Det är inte första gången som jag sätter ihop Billy. Allt gick bra och alla delar var med! Sedan var det bara att möblera.


Färdigt ser det ut så här, fast vi har inte fylla hela bokhyllan än vilket kan vara bra. Tids nog lär vi få in mer saker i hyllan.

Bengt i sitt högsäte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar