lördag 24 oktober 2009

Öppet hus på L'Eetello.



I går kväll åkte vi till L'Estello, en vingård i Lorgues som hade öppet hus. De har denna tillställning minst ett par gånger per år då de bjuder in folk, ofast då till de som varit där och handlat vin tidigare.


Det bjöds på vin och tilltugg som couscoussallad, pajbitar, tapenade, ost så äppelpaj och sockerkakor m.m. Allt var mycket gott och det gick åt, de tomma faten byttes hela tiden ut mot nya.


Det var ca 60-70 personer där av, vi hörde svenska, norska, engelska, tyska, flamlänska och franska pratas, så det var många som, vi, utlänningar som bor här i landet.


Det hela går ut på förstås att vi som kom dit skulle köpa mer av deras viner. De har bra viner så tror inte att det är så svårsålt. Vi kom t.ex. hem med lite.


Trodde att kameran låg i väskan vilket visade sej vara helt fel. Så korten är tagna med Bengts telefon så kvaliten är inte den bästa. Tyvärr.


Här får Helge ett glas röd vin att smaka på.




Matbordet! Här är det halvtomt.

Det var även musik-underhållning av två gitarrer och en ståbas. Så en tjej som sjöng en del. Det var Jazz rakt igenom och de var mycket duktiga. Vi njöt för fullt.

Här är det jag Mats, Inger och Helge(som är skymd), vi står och diggar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar